Підготовка до сесії

Розпочалась підготовка до чергової восьмої сесії Білгород-Дністровської районної ради 

Сьогодні, 20 грудня, в рамках підготовки до чергової  сесії  районної ради, відбулось засідання депутатської комісії з питань бюджету, фінансів та інвестиційної діяльності (голова Василь Вєлков). У засіданні взяли участь заступник голови Білгород-Дністровської районної ради Валерій Лобанов, заступник голови РДА Тетяна Домчинська. 

Депутати розглянули питання порядку денного чергової восьмої сесії районної ради, яку призначено на 24 грудня. 

Рекомендований порядок денний налічує більше 40 питань, це і звіт голови районної ради за 2021 рік, виконання районного бюджету за 9 місяців поточного року, районний бюджет на 2022 рік, затвердження програм соціально-економічного та культурного розвитку району на 2022 рік, цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Білгород-Дністровського району на 2022-2027 роки, про підготовку району до зимового періоду 2021-2022 років, призначення директора КНП “Білгород-Дністровська центральна районна лікарня”. Також питання які стосуються комунального майна та оренди майна за аукціоном. 

На 21.12.2021 року заплановано спільне засідання депутатських комісій з питань майнових відносин, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, комісії з питань земельних відносин та адміністративно-територіального устрою.