28 червня Григорій МЕЛЬНИЧЕНКО – Голова Білгород-Дністровської районної ради прийняв участь у нагородженні почесними грамотами державних службовців Білгород-Дністровського.

Голова-начальник Білгород-Дністровської районної державної (військової) адміністрації – Василь САМОКИШ та Голова Білгород-Дністровської районної ради – Григорій МЕЛЬНИЧЕНКО в урочистій обстановці привітали із святами: День Конституції України та День державного службовця. Висловили найщиріші слова подяки всім державним службовцям, які з повною віддачею працюють на користь району та побажали міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння народу та нових здобутків в ім’я великого майбутнього України.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, соціально-економічний і культурний розвиток Білгород-Дністровського району та з нагоди дня Конституції нагородили грамотами Білгород-Дністровської районної ради та Білгород-Дністровської районної державної (військової) адмністрації державних службовців Білгород-Дністровського району та міста.

З повагою, Голова Білгород-Дністровської районної ради – Григорій МЕЛЬНИЧЕНКО
28 червня 2022 рік