Виїзний особистий прийом громадян у Лиманській територіальній громаді

17 травня, за дорученням голови Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченко, заступником голови районної ради із соціальних питань Ольгою Кулакевич  спільно із заступником голови райдержадміністрації Тетяною Домчинською здійснили виїзний особистий прийом громадян у Лиманській територіальній громаді (сільський голова Василь Резніченко).

Мешканці  звертались переважно з питань пенсійного забезпечення, оформлення соціальних допомог малозабезпеченим верствам населення, земельних та майнових відносин, зокрема оформлення документів на земельні ділянки, оформлення спадщини тощо. З усіх питань заявникам були надані відповідні роз’яснення та рекомендації.

Спільно з сільським головою Василем Резніченком відвідали села Приморське, Катранка, Расєйка, де були оглянуті об’єкти соціальної сфери – шкільні й дошкільні заклади, ФАПи, заклади культури. Окрему увагу було приділено питанню літнього оздоровлення дітей, яке було обговорено з керівництвом громади за участю представників ДСНС та Держпродспоживслужби. Як зазначалося, на сьогодні є коло питань, що стосуються відкриття та функціонування дитячих оздоровчих закладів і таборів, які можна вирішити лише спільними зусиллями. Було наголошено, що оздоровлення дітей влітку 2021 року має пройти на належному рівні, зважаючи на всі вимоги та враховуючи ситуацію із розповсюдженням COVID-2019.