СПОРТИВНІ ВИХІДНІ В САРАТСЬКІЙ ГРОМАДІ

11-12 грудня в селі Заря Саратської селищної ради Білгород-Дністровського району, на базі спортивної зали Зарянського ЗЗСО I-III ст. відбулось відкриття першості Одеської області з вільної боротьби серед юнаків приурочене пам’яті заслуженого мешканця с.Заря Боєва Івана Степановича. 

В змаганнях взяли участь 265 юнаків та дівчат, у складі команд з міст Одеса, Миколаїв, Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Рені, Болград, Арциз, селищ Сарата, Турутино та інших населених пунктів області. Також з Болгарії у змаганнях взяли участь 3 команди юних спортсмені. Вболівати “за своїх” до шкільної спортивної зали завітало багато місцевих жителів та гостей. 

За запрошенням організаторів турніру, який вже став традиційним, голови Саратської селищної ради Вікторії РАЙЧЕВОЇ та голови місцевого базового сільгосппідприємства Георгія ЧИКЛІКЧИ, у церемонії відкритті турніру взяли участь почесні гості. 

За дорученням голови Білгород-Дністровської районної ради Григорія МЕЛЬНИЧЕНКО, учасників змагання привітав Олександр НЕБОГА, який подякував тренерам за виховання дітей, які вже стали або стануть гордістю нашого регіону, побажав юним спортсменам та тренерам здоров’я і здобутків на нелегкому спортивному поприщі. 

Церемонія нагородження та закриття першості відбулись 12 грудня. Переможці турніру продовжать боротьбу на Одеських обласних змаганням.